Кубрат Пулев отмени планираното отдавна свое пътуване до Саудитска Арабия,

...
Кубрат Пулев отмени планираното отдавна свое пътуване до Саудитска Арабия,
Коментари Харесай

Кобрата отказа пътуване до Саудитска Арабия

Кубрат Пулев анулира плануваното от дълго време свое пътешестване до Саудитска Арабия, с цел да гледа онлайн реванша в тежка категория на професионалния бокс сред сегашния първенец Анди Руис и решения да си върне купите Антъни Джошуа, оповестява bTV . Битката сред най-сензационния международен първенец в историята на този спорт и Джошуа е в събота вечер.

Очакваше се Кобрата да бъде измежду ВИП-гостите на събитието, защото той е формален и наложителен кандидат за купата на Международната боксова федерация (IBF). Това е един от поясите, който понастоящем е във притежание на мексиканеца.

Вместо в Саудитска Арабия, Кубрат Пулев ще остане в Пловдив, с цел да помогне на брат си Тервел с организацията на боксовата галавечер в зала „ Колодрума “ на 14-ти декември. По-малкият боксьор от фамилия Пулеви излиза в най-тежкото тестване досега на професионалния кръг – конфликт за интернационалната купа в полутежка категория на WBA. Съперник на бронзовия медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 е Дешон Уебстър от Съединени американски щати.

Кобрата се прибра в България незабавно след последната си среща и победа над американеца Райдъл Букър точно, с цел да е покрай Тервел. В оставащите дни до срещата на 14-ти декември двамата ще останат дружно в Пловдив. Самият Тервел се чака да дойде в Града под тепетата през днешния ден, откакто през вчерашния ден организира пък последната си подготовка в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР