Кубрат Пулев очаква Антъни Джошуа да подходи много по-внимателно и

...
Кубрат Пулев очаква Антъни Джошуа да подходи много по-внимателно и
Коментари Харесай

Кобрата сподели очакванията си за мача на годината

Кубрат Пулев чака Антъни Джошуа да подходи доста по-внимателно и отговорно към борбата с Анди Руис. Британецът ще се опита да вземе реванш от Унищожителя тази събота, като срещата се чака да стартира в 23:00 часа българско време. На 1 юни американецът с мексикански корени нокаутира Ей Джей в седмия рунд, поднасяйки една от най-големите изненади в историята на тежка категория на бокса. Според Кобрата обстановката най-вероятно ще се повтори и в този момент, а Руис ще отбрани международните си трофеи на

“Ако Руис е съумял да се приготви съществено и не се е отпуснал около славата, която го връхлетя, той още веднъж ще завоюва. Анди е доста известен в Съединени американски щати и Мексико, към него има доста звук, непрекъснато е из медиите, което може да му се отрази отрицателно. Но в случай че е съумял да се оправи с всичко това и се е концентрирал върху боксовата си кариера, имам вяра, че отново ще победи. Няма да му е толкоз елементарно, колкото в предходния мач, само че въпреки всичко Джошуа ще загуби. Сигурен съм, че Антъни ще е подходил друго, доста по-сериозно. Взел си е поучения от грешките, които е позволил, и най-вероятно с екипа му са създали друга тактика. Той падна, тъй като очакваше, че ще му бъде доста елементарно при първата им среща. Но видя, че е надалеч от истината. И колкото и да се е подготвял, според мен Руис отново ще ликува”, разяснява пред уеб страницата fight-sports.tv Кобрата.

Българинът е формален кандидат на IBF и би трябвало да се изправи в идващия си мач против спечелилия от борбата на Руис и Джошуа. Очаква се Кубрат да пътува през днешния ден или на следващия ден за Дирия, където да участва персонално на галавечерта и да следи от първия ред мача. Той самият призна, че има огромна възможност да се качи на кръга и персонално да провокира първенеца. Сред феновете обаче може да е и Александър Усик. Украинецът е кандидат на WBO и също има право да получи дуел за този пояс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР