Кубрат Пулев очаква Анди Руис да защити световните си титли

...
Кубрат Пулев очаква Анди Руис да защити световните си титли
Коментари Харесай

Кубрат Пулев очаква победа за Руис и в реванша с Джошуа

Кубрат Пулев чака Анди Руис да отбрани международните си трофеи в тежката категория, побеждавайки още веднъж Антъни Джошуа. Това съобщи пред BoxingScene българинът, който е наложителен кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF) и би трябвало да се изправи против Руис или Джошуа през 2020 година

При завръщането си на родна земя след 28-ия триумф на професионалния кръг - против Райдъл Букър в Съединени американски щати, Кубрат съобщи, че може да победи и двамата.
ГАЛЕРИЯ: Най-доброто от Кубрат Пулев - Райдъл Букър Вижте част от най-хубавите удари на Кобрата
" В мача Руис - Джошуа, виждам още веднъж победа на Руис, в случай че е упражнявал задоволително крепко и не е мързелувал по време на лагера си ", разяснява Пулев.

" Нямам обаче концепция по какъв начин върви подготовката му. За него нещата се трансформираха много. Той е известен в този момент, виждам много фотоси съвсем всекидневно, скъпи коли и други неща към него. Много съществено медийно внимание. Ако остане фокусиран и напълно се концентрира в бокса и в мача, ще завоюва. "

Руис и Джошуа излизат в реванш между тях на 7 декември в Саудитска Арабия. През юни американецът с мексикански корени изненадващо победи.

" Няма да е по никакъв начин елементарно, тъй като Джошуа ще гледа друго на реванша, само че един сериозен Анди Руис ще го бие за повторно. Джошуа ще има друга тактика и се е поучил от грешките си, в това съм сигурен. Подцени доста първата им среща ", добави Пулев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР