Кубрат Пулев гледа към САЩ в дългосрочен план. Това призна

...
Кубрат Пулев гледа към САЩ в дългосрочен план. Това призна
Коментари Харесай

Кубрат Пулев продължава да гледа към САЩ

Кубрат Пулев гледа към Съединени американски щати в дълготраен проект. Това призна боксьорът, чийто контракт с актуалните му промоутъри изтича следващата година.

„ Америка стои като вид, тъй като има интерес за нас – и за мен, и за брат ми. НВО също демонстрира интерес да излъчва мои мачове. Така че това е най-важното и считам, че Америка е една сфера, веднъж, който е доста значим и считам, че ще способства за моето развитие”, разяснява Кубрат Пулев.

Професионалният боксьор внесе изясненост за какво международната боксова асоциация насрочи различен мач за купата, а не негов дуел с Фрес Окуендо в Чикаго при започване на идната година.

„ Оправданието е, че аз съм контузен и не мога толкоз бързо да се приготвя. Изпратих им документ, че съм готово, мога да стартира тренировки, само че те отвърнаха, че тези боксьори са готови и международната купа не може да отане вакантна толкоз дълго време. Ще съм удовлетворен, в случай че аз съм индивидът, който ще се изправи против спечелилия от международния първенец и Фрес Окуендо”, изясни Кубрат Пулев.

Неговият брат Тервел Пулев ще изиграе още един мач на професионалния кръг до края на годината. Срещата ще е в Берлин на 22-и декември

„ През идната година се възнамерява да стартира да върша мачове и в България. Не единствено мястото е значимо, само че и какви ще бъдат мачовете”, сподели Тервел Пулев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР