Крупна далавера, имотна измама и корупция на висши чиновници в

...
Крупна далавера, имотна измама и корупция на висши чиновници в
Коментари Харесай

Далавера! Недко Сланината строял незаконен палат на Витоша. Кръшка ли бизнесменът на жена си Куини с Преслава?

Крупна спекулация, имотна машинация и корупция на висши служители в министерството на земеделието и на екологията са вградени в основите на кичозната резиденция в полите на Витоша. Нейни притежатели са скандално известният варненски предприемач Недко Петков-Сланината и жена му, богатата наследница Куини Алис Николова. Това издадоха наши източници от Министерство на околната среда и водите и ДАГ.

 

Припомняме, че Недко е част от група “златни ” младежи, които старателно трошат парите на бащите си по чалготеки и си връткат певици и манекенки на караминьол. Името му нашумя в общественото пространство през 2016 година, когато открадна фолкаджийката Преслава от тогавашния й обичан – към този момент починалият Жоро Бирмата. След няколко мутренски сбивания и дузина бижута Картие, с които засвидетелства любовта си, той натири певачката и се загаджи с богатата наследница Куини Алис, известна като една от бройките на Благо Джизъса. Въпреки пристрастеностите, още веднъж последва разлъка, а Куини се метна в обятията на различен баровски наследник – Вълчо Арабаджиев. След като отрочето на Ветко и Маринела бе натикано в ареста, сякаш почтената Куини Алис се върна на тичешком при Недко, наду корема и му роди бебе. Докато кърми и сменя памперси, злите езици разправят, че Недко канил на кафе с райбер Преслава, само че за това - по-късно. Точно за отрочето си през днешния ден младите и капризни богаташи строят замък.

 

Основите на парцела към този момент са положени и стартира построяването му във височина, Новата къща ще бъде с прелестен панорамен аспект към столицата. Интересното е, че персонално Куини проектира дома си. Тя приключи поредно Строителния колеж, а по-късно и Университета по архитектура, строителство и геодезия.

 

Накратко - теренът, където разпищолените милионери подвигат фамилно гнездо, е част от предпазена околност, върху която са неразрешени всевъзможни човешки действия, камо ли вкарване на тежки машини и леене на бетон. За зла неволя в последното десетилетие голям брой добре облечени предприемачи се огледали в живописния терен и тръгнали да търсят малки врати в закона с цел да вдигнат там покои. Сред тях бил и наследникът на месарската империя, Недко Сланината.

 

Ако имаме вяра на източниците си, схемата за придобиване на терен в тази част на Витоша била следната - против крупна сума служители в двете министерства намират “наследник ”, който заявява, че преди 9-ти септември дядо му имал там няколко декара и си пасял овцете. След това чевръсто провеждат заменка и му “връщат ” дядовите ниви. “Наследникът ” пък продава златния имот на трето лице – безкористен покупател, какъвто в тази ситуация се явява Недко Сланината, който пуска багери и бетоновози в девствената простор, изсичайки безчовечен предпазените от закона дървета.

 

Защо след промяната на толкоз държавни управления нито един министър не си направи труда да ревизира строителните бумаги на сходни планове, за нас остава тайнственост. Прокуратурата също се разсейва прелестно във връзка с Недко Сланината, макар, че в Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс има прелестни текстове, по които да го окошарят, освен за нелегално строителство, само че и за “връткане на Данък добавена стойност ”, примерно.

 

Явно Варненският юноша е толкоз спокоен за свободата си, че безпроблемно нарушава брачните клетви, редят столични клюкари. Те се кълнат, че към този момент четири пъти са засичали колите на Недко и на Преслава, паркирани паралелно пред предпазлив хотел в Драгалевци. Самата певица се хвалела, че ретроградната Венера й е помогнала да си върне остаряло гадже, което да попълни отънялата й банкова сметка. Дали това е Недко и по какъв начин ще реагират родителите на жена му, когато прелюбодейството на месаря лъсне, ще следим с интерес.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Недко Сланината Преслава Куини Куини Алис Николова МОСВ ДАГ Благо Джизъса Ветко и Маринела Арабаджиеви Жоро Бирмата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР