Кризата с коронавируса отключи скритите патологии у хората. Начинът, по

...
Кризата с коронавируса отключи скритите патологии у хората. Начинът, по
Коментари Харесай

Психолог: Мангъров изживява своята година на слава

Кризата с ковид отключи скритите патологии у хората. Начинът, по който реагираме и интерпретираме рецесията демонстрира, че у хората се развива параноя и биполярно разстройство. Това съобщи в утринния блок на БиТиВи психологът Росен Йорданов.

Бих могъл да кажа, че сме солидарни, само че я демонстрираме единствено на равнище семейство, на равнище общественост не ни се получават добре нещата. Навсякъде по света има неодобрение и съмнение поради ковид, само че при нас е изключително подсилено.

Егоистичните претекстове на такива персони като доцент Атанас Мангъров, който изживява своята година на популярност, само че без да си дава сметка какво прави, ерозират доверието в обществото, изясни Йорданов.

Според него у хората има отмалялост от недоволството на неравенства и политики, провеждани от държавното управление. Там, където се съблюдават разпоредбите, това ще им донесе триумф, подчертава Йорданов и добави, че недоверието, което съществува в страната, доста пречи и плаши, че отново ще би трябвало да се спасяваме поединично.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР