Крива маркировка на кръгово кръстовище в Шумен предизвика критики и

...
Крива маркировка на кръгово кръстовище в Шумен предизвика критики и
Коментари Харесай

След вълната критики: Оправиха кривата маркировка на кръговото кръстовище в Шумен

Крива маркировка на кръгово кръстовище в Шумен провокира рецензии и иронични мнения. Там преди година и половина при тежка злополука почина млада жена . Установи се, че в оня му тип кръговото кръстовище не е отговаряло на условия.

Предстоят да бъдат сложени и гумени ограничители в бъдеще

След излъчването на фрагментите от новата крива маркировка тя е била направена отначало.

„ Предполагам, че кривата маркировка е положена на стадий подготовка от компанията реализатор. Виждате, че сега тя изцяло дава отговор на плана. Поставени са гумени ограничители, които да насочват водачите, тъй че да се съблюдава кръговото придвижване и маркировката “, изясни за „ Тази заран “ арх. Николай Симеонов, зам.-кмет на Шумен по строителството.

В града работят над 300 камери

„ Сега водачите разказват кръга и се лимитира скоростта, каквато беше задачата. В момента се създава общоприет проект за организацията на придвижването в град Шумен. Тогава ще бъде взето извънредно решение за кръстовището. Ние държим планът да бъде изпълнен по метода, по който би трябвало. Целта на елипсовидното решение е да подскаже на лидера, че следва кръгово кръстовище. Смятам, че са минимизирани рисковете от произшествия. Виждате, че скоростта е по-ниска “, добави зам.-кметът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР