Критикувал съм остро Любо Дилов.Сега обаче му се покланям доземи.

...
Критикувал съм остро Любо Дилов.Сега обаче му се покланям доземи.
Коментари Харесай

Как достойният Любен Дилов отсрами конструктивния ГЕРБ

Критикувал съм остро Любо Дилов.

Сега обаче му се покланям доземи. Вчера той бе единственият мъж в Народното събрание. С гордо вдигната глава разгласи, че отхвърля да членува в комисията по просвета, тъй като неин началник е лицето Тошко Африкански.

„ Ще би трябвало да назовавам този човек „ уважаеми господин ръководител “, а аз не бих могъл “, разясни Дилов.

Генът си е ген. Синът на прелестния писател-класик Любен Дилов няма по какъв начин да постъпи по различен метод.

А по този начин трябваше да постъпят всичките му сътрудници от ГЕРБ, откакто болшинството ги унизи и за първи път от 30 години отряза опозицията от председателски места в парламентарните комисии. Те бяха длъжни групово да откажат зам.-шефски кресла и да бойкотират комисиите.
свързани новини80595на 13.12.2021133403на 07.12.2021
Вместо това в този момент с учудване виждам щастливи депутати на Борисов, които си пускат фотоси по фейсбуците и се фукат, че ги избрали за членове на не знам си коя комисия.

Щастливи са може би от бонусите, които ще прибавят към заплатите си...

Не одобрявам ГЕРБ да служи за масовка и да легитимира режима на посредствеността и демагогията. И нищожества като Тошко Африкански, Балабанов, военачалник Гном в ролята им на " ръководители ".

Не мога да схвана за какво ГЕРБ колаборира с измамниците, оправдавайки се с нереални клишета от вида „ конструктивизъм “. България се гърчи под милиционеро-чалгарски ботуш и обезверено се нуждае от същинска, радикална съпротива.

Всичко останало е мимикрия, опортюнизъм, боязън, които в последна сметка ще отхвърлен и най-верния електорат на до неотдавна ръководещата партия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР