Кристина Ричи, която плени зрителите още на 9-годишна възраст с

...
Кристина Ричи, която плени зрителите още на 9-годишна възраст с
Коментари Харесай

Кристина Ричи, която направи Уензди Адамс звезда


Кристина Ричи, която плени феновете още на 9-годишна възраст с ролята на Уензди Адамс в „ Семейство Адамс “, през днешния ден чества своя 44-ти рожден ден.

Уензди е трансформира в емблематичен воин точно след осъществяването на Кристина Ричи във кино лентата от 1991 година

Наскоро тя театралничи за списание The perfect magazine, като в Instagram пост, разкриващ работата по фотосесията, показа: „ Вече не обичам да излизам вечер или да отивам на празненства. Харесва ми хората да гледат филми и сериали с мен “.
    View this post on Instagram           
A post shared by PERFECT (@theperfectmagazine)

Ричи е работила с известни режисьори-визионери като Тим Бъртън в „ Sleepy Hollow “ и Уес Крейвън в „ Cursed “. Носителка е на премията на National Board of Review за най-хубава актриса в поддържаща роля за в „ The Opposite of Sex “.

Освен на огромния екран, Ричи се е появявала и в телевизионни сериали като „ Pan Am “ и филми като „ Monster “, а също така има пристрастеност към модата. От събития на аления килим до лицето на кориците на фешън списания, Кристина Ричи се трансформира в фешън икона със своите неповторими и смели фешън решения. Сътрудничи си с известни фешън дизайнери, в това число Марк Джейкъбс, създавайки неповторими и стилни сбирки. Лицето ѝ краси кориците на списания като Vogue, Elle и Marie Claire. Кристина Ричи показва и необикновен гений като озвучител на анимационни филми като „ Смърфовете 2 “ и „ Алфа и Омега “.

В последните години актрисата приказва намерено за казуса ѝ с безпокойството и употребява Instagram, с цел да увеличи осведомеността по отношение на проблемите на психологичното здраве. Малко прочут факт е, че Кристина Ричи е учила в Американското балетно учебно заведение в Ню Йорк, преди да стартира да се занимава с актьорство. Тя се появява и в музикални видеоклипове на реализатори като Бритни Спиърс и Моби.
    View this post on Instagram           
A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

През януари 2021 година Ричи получи ограничаваща заповед за домашно принуждение против към този момент някогашния си брачен партньор Джеймс Хеердеген, откакто на 2 юли 2020 година подаде молба за бракоразвод след съвсем седем години брак. В молбата си за бракоразвод Ричи съобщи, че е била подложена на " тежко физическо и прочувствено принуждение " от Хеердеген и че " доста от тези актове на принуждение " са се случили пред техния наследник. През април 2021 година Ричи получи цялостно настойничество над сина им, до момента в който Хеердеген получи право на посещаване.

Няколко месеца по-късно, през август 2021 година, Ричи и нейният другар, фризьорът Марк Хамптън, оповестиха, че тя е бременна с второто си дете.
    View this post on Instagram           
A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР