Кристиано Роналдо пропусна тренировката на португалския национален отбор в сряда

...
Кристиано Роналдо пропусна тренировката на португалския национален отбор в сряда
Коментари Харесай

Здравословен проблем извади CR7 от Португалия

Кристиано Роналдо пропусна тренировката на португалския народен тим в сряда поради вирусно заболяване и няма да играе в контролната среща с Нигерия в четвъртък, оповестиха от Португалския народен тим.

„ Мореплавателите “ ще стартират Световното състезание на 24 ноември против Гана, а съгласно селекционера Фернандо Сантош проблемите към огромната звезда нямат отрицателен резултат в съблекалнята. Роналдо е съществена тематика в света на футбола през тази седмица поради изявлението пред английския публицист Пиърс Морган, в което съобщи, че се усеща предаден от Манчестър Юнайтед, както и че не почита мениджъра на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг.

" Той е решил даде изявление, както го вършат множеството футболисти. В него той разкри доста, персонални усеща и аз почитам това. Кристиано Роналдо е свободен човек, нали? Това бе негово решение и аз го разбирам изцяло. С него и останалите приказваме единствено за подготовката ни за Катар. Интервюто му не ни въздейства по никакъв метод ", сподели Сантош.

В мача с Нигерия ще играе 19-годишният Антонио Силва, който се конкурира за място в титулярния тим с Рубен Диаш. " Той ще играе, само че към момента не съм решил дали ще го направи от началото. Вярвам на безусловно всички в групата и знам, че те са изцяло съсредоточени върху идния шампионат ", добави Сантош.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР