Кристиано Роналдо призна, че е нервен преди първия си мач

...
Кристиано Роналдо призна, че е нервен преди първия си мач
Коментари Харесай

Роналдо иска да започне титуляр срещу Нюкасъл

Кристиано Роналдо призна, че е нервозен преди първия си мач след завръщането в Манчестър Юнайтед, но  е подготвен да стартира като титуляр против Нюкасъл на „ Олд Трафорд “  на следващия ден.

В медийното пространство се спекулираше, че Роналдо може да започва на пейката при завръщането си, само че в изявление с някогашния си съотборник Уест Браун за клубния уебсайт, португалската мегазвезда разкри, че ще се опита да убеди Оле Гунар Солскяр да стартира от първата минута на срещата. 

„ Разбира се, ще бъда нервозен в събота, само че към този момент съм по-зрял. Опитен съм, ще бъда квалифициран. Ще упорствам пред Оле Гунар Солскяр да пускам като титуляр. Чувството да се завърна тук на „ Олд Трафорд “ е ужасно, тъй като знам, че хората са разнообразни. От момента, в който слязох от самолета, усещам страстите на хората. Това не е просто тъй като съм състезател на Манчестър Юнайтед. Те видяха по какъв начин пораствам от 18-годишен и виждат пристрастеността ми, тъй че съм прочувствен, имам това предпочитание “, стартира той.

По време на първия си престой в клуба Роналдо вкара 118 гола в 292 мача, помагайки на тима да завоюва три трофеи на Висшата лига и един път Шампионската лига.

Кристиано добави, че възрастта му няма да е проблем и даже загатна, че ще остане оттатък двете години контракт. „ Хората преди приказват за възрастта ми, само че те би трябвало, и знаят, че аз съм друг. Аз съм друг от останалите хора. Показвам от самото начало, година след година, и тази година ще бъде същото. Знам на 100%, че ще се оправя добре със съотборниците ми. Привържениците ще бъдат на наша страна, тези почитатели са специфични. Надявам се да ни подкрепят, когато тимът има потребност от това

Ние ще бъдем на терена и ще даваме всичко от себе си в опит да спечелим огромните титли. Това желаеме и търсим. Заради това съм тук, не съм на почивка – купите преди бяха хубаво нещо, само че съм тук, с цел да спечелвам. Способен съм и съм подготвен да пускам. Мисля, че това е добра опция за мен, почитателите и клуба да остана една крачка напред. Готов съм и мисля, че ще бъда от голямо значение в идващите три или четири години “, приключи Роналдо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР