Кристиано Роналдо отново тренира с първия отбор на Манчестър Юнайтед,

...
Кристиано Роналдо отново тренира с първия отбор на Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Роналдо се завърна в първия отбор на Манчестър Юнайтед

Кристиано Роналдо още веднъж тренира с първия тим на Манчестър Юнайтед, откакто бе чудноват от мениджъра Ерик загар Хаг поради това, че не изчака края на дербито с Тотнъм и реши демонстративно да се прибере в съблекалните. Португалецът тренираше самостоятелно в последните дни и пропусна конфликта с Челси. В неделя и понеделник тимът получи отмора и през днешния ден играчите се завърнаха въз основата в „ Карингтън “, с цел да се приготвят за мача с Шериф от груповата фаза на Лига Европа. Все още не е ясно дали Роналдо ще бъде включен в групата за този дуел, макара че упованията са да се случи точно това.

Очакваше се през днешния ден да има и диалог сред Роналдо и Тен Хаг, само че съгласно „ Скай спортс “ подобен специфичен диалог в действителност не е имало, тъй като двамата са били в непрекъснат контакт в последните дни.

Освен португалеца през днешния ден тренировки възобновиха и Хари Магуайър, Дони ван де Беек у Аарън Уан-Бисака. Антони Марсиал и Рафаел Варан остават контузени и не упражняват с тима.
 Три клуба от Премиър лийг са отхвърлили предлагането да вземат Роналдо, на дневен ред още веднъж е Наполи Три клуба от Премиър лийг са отхвърлили предлагането да вземат Роналдо, на дневен ред още веднъж е Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР