Кристиано Роналдо не спира да се замесва в скандални ситуации

...
Кристиано Роналдо не спира да се замесва в скандални ситуации
Коментари Харесай

CR7 явно не приема критика и игнорира Гари Невил

Кристиано Роналдо не стопира да се замесва в скандални обстановки и да покачва напрежението към себе си със личното си държание. Вчера Манчестър Юнайтед победи Уест Хeм с минималното 1:0 на “Олд Трафорд ”, а по време на загрявката преди дуела португалската звезда отиде да поздрави Луис Саха, който бе част от студиото на “Скай Спортс ” преди дуела, само че демонстративно пренебрегва други собствен някогашен съотборник - Гари Невил.

Причина за това са изявленията на някогашния десен бек през предходната седмица, когато по време на дербито с Челси той съобщи, че “червените дяволи ” се показват “по-добре без Роналдо ” и също по този начин, че би трябвало да “прекратят връзките си с него ” допустимо най-скоро.

Португалецът прегърна Саха, след което насочи бърз привет към Джейми Реднап, само че демонстративно подмина Невил. След като бе пренебрегнат от португалския национал, Невил съобщи: “Извън листата с коледните картички сме, а? ”.

Това не се случва за пръв път през сезона, откакто преди седмици той поздави Рой Кийн, само че демонстративно подцени Джейми Карагър, защото някогашният защитник също го подлага на критика обществено за държанието му и представянето му на терена. Именно Карагър насочи задявка към Гари Невил след случката, като написа в “Туитър ”. “Добре пристигнал в клуба на Гари Невил, който също бе пропуснат от Роналдо.

Португалецът прояви пренебрежение и към мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг по време на дуела с Тотнъм, когато отхвърли да влезе на терена като запаса и се прибра в съблекалнята преди края на дуела. Впоследствие бе отхвърлен и пратен да тренира с втория тим, само че след диалог с наставника бе върнат в първия отбор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР