Кристиано Роналдо изпадна в непозната за него ситуация – без

...
Кристиано Роналдо изпадна в непозната за него ситуация – без
Коментари Харесай

Роналдо в Ла Лига – 18 удара и 0 гола

Кристиано Роналдо изпадна в непозната за него обстановка – без гол след първите 6 кръга в Испания. Португалецът има обаче единствено 180 игрови минути в шампионата, защото в първите 4 мача бе осъден за аления си картон против „ Барса “ от финала за Суперкупата на страната. В срещите с „ Бетис “ (0:1) и „ Алавес “ (2:1) нападателят насочи общо 18 изстрела, само че без триумф. Никой състезател от Ла Лига не е стрелял по-често от него без да се разпише.
Роналдо въпреки всичко се регистрира с асистенция при визитата на „ Алавес “ през уикенда, само че голът бе дело на Дани Себайос.
„ Когато един състезател не бележи е нервозен, само че Роналдо е спокоен – изясни след успеха наставникът на „ кралете “ Зинедин Зидан. – Той доста искаше да вкара и имаше своите шансове, само че този път не съумя. “
Въпреки тихия старт на сезона за Кристиано, той остава любимец за най-хубав футболист на ФИФА за годината. Претенденти за самостоятелното отличие са нормалните обвинени – Лео Меси и Неймар. Крайният победител ще стане явен на 23 октомври на публична гала в Лондон.
При претендентите за Треньор №1 още веднъж има представител на „ кралете “ в лицето на Зинедин Зидан като негови съперници са италианците Масимилиано Алегри и Антонио Конте.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР