Кристиано Роналдо и неговите представители ще седнат на масата за

...
Кристиано Роналдо и неговите представители ще седнат на масата за
Коментари Харесай

Роналдо преговаря с Ювентус за бъдещето си

Кристиано Роналдо и неговите представители ще седнат на масата за договаряния с управлението на Ювентус по отношение на бъдещето на петкратния притежател на " Златната топка ".

" Бианконерите " бяха под въпрос да се класират за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон, което щеше да значи, че сигурно Роналдо си потегля от Торино след три години, само че в последна сметка отборът се класира за най-престижния европейски клубен шампионат и е допустимо португалецът да остане.

" През този сезон не успяхме да спечелим Серия " А ", поздравления на Интер за заслужената купа. Въпреки това, аз оценявам всичко, което постигнахме през този сезон с Ювентус, както самостоятелно, по този начин и отборно. Италианската Суперкупа, италианската Купа и трофеят за голмайстор на Серия А ме изпълват с наслада, най-много поради компликацията да бъдат извоювани ", написа 36-годишният футболист в Инстаграм.

" С тези достижения аз изпълних една своя цел, която си бях сложил още от първия си ден в Италия - да печеля купата, Купата, Суперкупата и също по този начин да бъда най-хубавият състезател в шампионата и голмайстор на Серия А. Италия е една велика футболна страна, изпълнена със страхотни играчи, големи клубове и своя неповторима футболна просвета. Благодаря на всички, които участваха в това пътешестване ", добави многозначително Роналдо.

Някои анализатори разтълкуваха думите му като прощаване с италианския футбол, откакто той е спечелил всичко допустимо в страната. Според други обаче все още е по-вероятно португалецът да извърши до дъно своя контракт с Ювентус, който продължава до лятото на 2022 година. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР