Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са сключили брак на тайна

...
Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са сключили брак на тайна
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо и Джорджина подписали тайно - slava.bg

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са сключили брак на загадка гала в Мароко. Това настояват италиански медии.

Според източник на Novella 2000, двамата най-вероятно са подписали преди няколко месеца, по време на едно от пътуванията им до северноафриканската страна.

Футболистът е разговарял със свои юристи в Мадейра още през август, с цел да може да уреди всички формалности и да трансферира част от бизнеса си на половинката.

По-рано изданията ABC и El Mundo също писаха, че Роналдо и Джорджина към този момент са женени и попитаха читателите си дали имат вяра.

25-годишната другарка на футболиста призна през февруари, че би се радвала да стане негова брачна половинка, само че опроверга изказванията, че двамата са сгодени. Пред испанското списание Hola! тя уточни, че той към момента не ѝ е изискал ръката.

В свое изявление майката на Кристиано изяснява, че счита приятелката на сина си за същинска снаха. „ Тя към момента не е, само че ще бъде! “, сподели тя и посочи, че е в отлични връзки с нея.

Кристиано и Джорджина се срещат в бутик в Мадрид, в който тя работи. Връзката им стана факт при започване на 2015 година

Португалецът има четири деца. Петкратният притежател на „ Златна топка “ се снабди с трима наследници посредством сурогатни майки – Кристиано Роналдо-младши и близнаците Ева и Матео. После Джорджина Родригес му роди дъщеричка на име Алана Мартина.

Източник: tialoto

Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР