Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са една от най-известните двойки

...
Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са една от най-известните двойки
Коментари Харесай

Роналдо с колоритен тъст: Бащата на Джорджина лежал в затвора за контрабанда на наркотици

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са една от най-известните двойки в света. Тяхната история стартира през 2017 година, когато аржентинският модел работи в бутик на Gucci.

Роналдо посетил магазина, харесал Джорджина и по-късно й изпраща известие, като я предложения на среща. Оттогава двойката стартира да се среща.

Малко обаче се знае за семейсвото на хубавицата. Покойният татко на Джорджина - Хорхе Родригес е прекарал 10 години в пандиза, защото е бил приет за отговорен в търговия с кокаин и марихуана. Хорхе Родригес излежал в испански затвор за две закононарушения. През 2003 година той е бил наказан на 11 години затвор за скрит план за несполучлива интервенция за контрабанда на кокаин на стойност над £100 000 от Испания за Франция.

Аржентинецът беше освободен по силата на прошка, само че бил върнат в пандиза през 2008 година за контрабанда на марихуана на стойност £1 милион от Мароко за Испания като част от незаконна тайфа.

Хорхе бил освободен през 2013 година, само че умря шест години по-късно на 70-годишна възраст заради затруднения от инсулт, който получил две години и половина по-рано.

Дали Роналдо съумя да се срещне с Хорхе не е известно - Джорджина не разяснява тематиката за татко му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР