Кристиан Щрайх поднови договора си като старши треньор на Фрайбург

...
Кристиан Щрайх поднови договора си като старши треньор на Фрайбург
Коментари Харесай

Треньорът на Фрайбург поднови договора си с клуба и постави рекорд


Кристиан Щрайх възобнови контракта си като старши треньор на Фрайбург с още един сезон - до лятото на 2024 година, потвърдиха от клуба през днешния ден. 

57-годишният експерт ще води тима за 13-ти следващ шампионат. Това е връх за треньор в Бундеслигата и в клубната история на Фрайбург.

В четвъртък отборът от Югозападна Германия приема Ювентус в осминафинален мач-реванш в шампионата Лига Европа. Първата среща през предходната седмица приключи с победа 1:0 в интерес на италианците. 

" Щастливи сме от този факт. С голямо предпочитание продължаваме нашата работа ", безапелационен е експертът пред клубния уебсайт.

Патрик Байер, Флориан Брунс и Юлиан Шустер също остават част от треньорския екип във Фрайбург. Тимът заема петото място във краткотрайното класиране в шампионата на Германия, само че е с равни точки с Република България Лайпциг и Унион (Берлин), като има всички шансове да се пребори за място в зона Шампионска лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР