Кристиан Костов, който представи и класира България на второ място

...
Кристиан Костов, който представи и класира България на второ място
Коментари Харесай

Крис Костов цупи джуки като плеймейтка в женски дрехи и с розова коса

Кристиан Костов, който показа и класира България на второ място на песенния конкурс „ Евровизия “ се пусна в нета с розова коса и женски облекла, видя  HotArena.

Прическата му също прилича  дамска. Певецът се носи с коса до рамената, за още по-екстравагантна визия е поставили розови кичури. Доволен от новата си прическа, той оповестено голям брой фрагменти и клипчета в персоналния си профил, а на тях е нацупил устни като типична плеймейтка. Дрехите му също много време са обект на разискване, защото осведомени настояват, че е почнал да носи женски модели и с тях се харесва повече.

Хейт групите в България му не му простиха

и безусловно за   минути заляха фрагментите с отрицателни мнения. „ Телеграф “ напомня, че артистът няколко пъти е отскачал до България, запазвайки пътешествията си в безспорна загадка. Причина за това са точно острите нападки в последната година ориентирани към изпълнителя и съответно към екстравагантния му жанр. Костов бил безапелационен, че не намира нищо необичайно в подбора на облекла и счита за излишно да разяснява тематиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР