Кристиан Костов е момчето, което публиката винаги ще помни като

...
Кристиан Костов е момчето, което публиката винаги ще помни като
Коментари Харесай

Кристиан Костов направи съкрушителни признания

Кристиан Костов е момчето, което публиката постоянно ще помни като актьорът, класирал България на заветното 2-ро място в песенния конкурс " Евровизия " през 2017 година - триумф, който до оня момент никой не бе реализирал и никой не е достигнал още веднъж това достижение.

Изпълнителят на " Beautiful Mess " бе посетител в предаването " Събуди се " по Нова телевизия, включвайки се в студиото посредством видео връзка онлайн. В диалога той приказва намерено за мъчителната загуба на своя обичан дядо, който новият ковид наскоро е лишил от него. Младият артист, който преди няколко години се върна да живее в Москва, описа, че цялото му семейство е изкарало заболяването, освен това много тежко. Самият той се е чувствал доста зле.

" Covid е извънредно нещо. Дядо ми умря от него. Той бе най-интелигентният човек, който познавах. Последните думи, които сподели, бяха: " Помогнете ми, апелирам, неприятно ми е ", показа със свито сърце Костов, който, макар случилото се, признава, че се пробва да бъде колкото се може по-позитивен, колкото и мъчно да му е това.

Той изясни, че отвлича вниманието си от злощастието с работа върху няколко плана по едно и също време. Разбира се, една от тематиките на изявлението бе и смяната във визията му, която от известно време насам провокира същинска лавина от спорни мнения в обществените мрежи. Преди пандемията да избухне, Кристиан бе на посетители на свои другари в Ню Йорк, откъдето разгласява фотоси, показващи другия му външен тип, който с течение на времето стана все по-силно повлиян от k-pop културата.

" Не мисля, че съм се трансформирал много ", съобщи в този момент той, уточнявайки, че има хора, които го харесват тъкмо подобен, какъвто е. " Нормално е да не бъда харесван от всички ".

Някогашният участник от " X Factor " призна, че все пак не може да разбере острите мнения против себе си, предизвикани от фотосите му.

" Колко би трябвало да си трагичен от вътрешната страна, че да накараш някой да се почувства зле. Аз съм си момче, това че имам дълга коса, не значи, че желая да бъда жена ", сподели той.

Макар думите си обаче, той не скри, че точно визията му е на няколко пъти е била съществена причина, заради която е попадал в страшни обстановки, предиздвикали го да се опасява за живота си.

" Получавал съм закани, а на няколко пъти за малко да ме убият с нож. Спаси ме обстоятелството, че проговорих на британски ", призна Костов, допълвайки, че нападателите му са го оставили с думите " Не е от нашите ". " За първи път усетих, че нещо доста неприятно можеше да ми се случи ", отбелязва той, обяснявайки, че по-късно е прекарал няколко дни стоешком си затворен вкъщи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР