Кристиан Грос проведе първата си тренировка начело на , захващайки

...
Кристиан Грос проведе първата си тренировка начело на , захващайки
Коментари Харесай

Кристиан Грос се опитва да повдигне духа на първата си тренировка в Шалке

Кристиан Грос организира първата си подготовка отпред на, захващайки се с една от най-трудните си задачи като треньор - да избави намиращия се на последно място в Бундеслигата тим от изпадане.

Нападателят и вратарят Фредерик Рьоно възобновиха тренировки, откакто се възвърнаха от травми, а " кралскосините " започнаха подготовка за мача с в събота. Грос, който беше оповестил завършек на треньорската си кариера, реши да се отзове на поканата на отбора и става техният четвърти треньор през сезона.

Шалке 04 няма победа от 29 мача в шампионата и за последно завоюва три точки при триумфа над с 2:1 на 17-и януари. Още две срещи без триумф и отборът ще изравни върха на Тазмания (Берлин) от сезон 1965/1966 от 31 мача без триумф.

Christian took charge of training for the first time today
— Schalke 04 USA (@s04_us)
Новият швейцарски треньор се опита да вдигне настроението на тренировката, вкарвайки повече занимателни извършения и игри, само че не беше доста сладкодумен пред медиите. Той изясни, че за късото време даже не е съумял да се запознае с детайлите по тима и ще употребява идващите дни точно по тази причина.

Бившият управител на Кристиан Грос е четвъртият треньор, който води тима през този сезон, след Давид, Мануел Баум и краткотрайния ментор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР