Кристен Хиймен от Ню Джърси била принудена да напусне полицията,

...
Кристен Хиймен от Ню Джърси била принудена да напусне полицията,
Коментари Харесай

Изхвърлиха красива полицайка от работа, укрила садо - мазо игри

Кристен Хиймен от Ню Джърси била принудена да напусне полицията, тъй като била домина по време на садо – мазо игри и премълчала тази информация при постъпването си. Самата тя твърди, че зад всичко това седи несполучлива свалка на сътрудник, който желал да си отмъсти.



Видеата с нейно присъединяване били снимани сред 2008 и 2012 година, само че за тях в полицията почнало да се приказва едвам тази година. Когато те станали притежание и на началството на Кристен, шефовете предложили тя да мине през психолочиски тест. Притесненията били, че склонностите й могат да я подбуден към ненужно потребление на принуждение.



Кристен отказала да се подложи на това и подала недоволство против полицейския юрист Робърт Помплиано. По думите й, когато той се заел със случая, имали няколко срещи, по време на които се опитвал да я целува и опипва. Според нея точно и това довело най-после до уволнението й.
В момента казусът се преглежда от съда в Ню Джърси.



„ Това не е нещо, което би оказало въздействие на работата ми. Просто нелепости, които съм правила като млада”, твърди Кристен.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР