Кристалите влияят върху различни енергии, в зависимост от конкретния вид.

...
Кристалите влияят върху различни енергии, в зависимост от конкретния вид.
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете кристал и разберете повече за себе си

Кристалите въздействат върху разнообразни сили, според от съответния тип. Дори да нямате кристали за хармонизиране на тялото и дома, този тест с кристали ще ви помогне да разберете повече за своята персона.

Кристалите са специфични сами по себе си, както специфична е и тяхната функционалност. Кристалите могат да лекуват, тъй като подкрепят енергийния баланс. Те го вършат посредством своята молекулярна конструкция, посредством цветната си осцилация и посредством своята свещена геометрия. Това значи, че единствено наличието на кристали създава разнообразни резултати на хармонизация и енергиен баланс върху хората, животните, растенията, околната среда и така нататък
Изберете един от шестте кристала и открийте какво разкрива той за вашата персона:
 Добави изложение
Кристал №1: Спокойствие, излекуване и берекет
Вие сте човек, който обича абсолютно, взимате решения повече със сърцето си, в сравнение с с мозъка си. Вашите другари и семейство имат огромно значение за вас. Съпричастни сте и вярвате във втория късмет. Смятате, че пътят към щастието минава през любовта и състраданието, през това да се раздавате за другите.
Кристал №2: Сила, мъдрост и смяна
Вие сте преподавател. Хората се обръщат към вас в сложни моменти, с цел да почерпят от вашата мъдрост. Вие сте благи, състрадателни и защитаващи околните си. Освен това сте човек, който се възхищава на честността. Притежавате сърце, цялостно с мир и обич.
Кристал №3: Яснота, шанс и мир
Вие сте в действителност положителен човек. Може би сте добили повече убеденост в себе си след травматично прекарване, което ви е повлияло прочувствено. Знаете, че компликациите и болката, когато биват отработени като урок, в действителност са извор на позитивност и отворено сърце. Имате доста другари и сте близки със семейство си, което е значимо за вас.
Кристал №4: Доброта, баланс и истина
Вие сте персона със мощен темперамент. В момента обаче може да се усеща по-стресирани обаче, само че повода за това е, че се намирате в развой на личностен напредък. Не забравяйте, че имате поддръжката на своето семейство и на приятелите си. В естетика сте със своите усеща, само че от време на време им давате прекомерно огромна власт. Имате доста позитивна сила и би трябвало да се освободите от хората, които не ви въздействат добре.
Кристал №5: Власт, благосъстояние и обич
Вие сте мощен и всесилен човек. Кристалът, върху който се спряхте, е употребен като знак на отбрана. Вие взимате решения, въз основата на ползите на всички наранени хора, което е доста скъпо. Хората ви виждат като фигура на престиж и гледат на вас с почитание – някой, към който се обръщат, когато имат потребност от помощ.
Кристал №6: Мъдрост, почтеност и баланс
Вие сте доста мощна и магнетична персона. Умеете да се възползвате от своите качества и добродетели. Не обичате да губите времето си с действия, които не са ползотворни. Стремите се да имате спокоен живот и да сбъдвате фантазиите си. Хората към вас ви поддържат и се възхищават на вашата вътрешна мощ.

Прочетете още:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР