Крипто анализаторът и търговец Джъстин Бенет предупреди за потенциала за

...
Крипто анализаторът и търговец Джъстин Бенет предупреди за потенциала за
Коментари Харесай

Срив на Биткойн до $10,000 все още е възможен – ето защо

Крипто анализаторът и търговец Джъстин Бенет предизвести за капацитета за забележителен пазарен спад в сегашния цикъл на Биткойн (BTC).

Бенет допусна, че Биткойн може да претърпи спад, надхвърлящ 74% от сегашната му стойност, в случай че непредвидено събитие, наричано “ “, провокира забележителна промяна.

Той посочи опцията Биткойн да последва сходен ценови модел, следен през 2020 година, когато криптовалутата се сблъска със забележителен спад при започване на Ковид пандемията.

Според Бенет диапазонът от $10,000 до $15,000 за BTC остава достоверен, като се има поради съществуването на разнообразни систематични проблеми, които биха могли да подействат като фактори, предизвикващи спад. Макар чедапризна, че Ковид е бил събитие от вида “ “, анализаторът акцентира, че актуалната обстановка съставлява личен набор от провокации, както е отразено в графиката.

Разглеждайки месечната си графика, Бенет допусна, че Биткойн евентуално би могъл да се отдръпна до диагоналното равнище на поддръжка, достигнато по време на пандемията, следвайки съпротивата на равнището на Фибоначи промяна от 0.768.

Освен това Бенет следи представянето на еврото по отношение на щатския $ (EUR/USD) като знак за низходяща наклонност при Биткойн и по-широкия крипто пазар.

Той акцентира предупредителните сигнали, предавани от пазара на фиатни валути във връзка с евентуалната бъдеща траектория на Биткойн и други криптовалути .

Що се отнася до идното халвинг събитие на Биткойн през април, Бенет изрази песимизъм по отношение на това, че то ще подейства като катализатор за пазарно рали, изключително при съществуването на неподходящи макроикономически условия.

Експертът загатна още, че въпреки и халвинг събитията да са неразделна част от дълготрайната динамичност на Биткойн, икономическите данни имат преимущество при определянето на върховете и дъната на пазарните цикли.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР