Кримският мост беше временно затворен за превозни средства в понеделник

...
Кримският мост беше временно затворен за превозни средства в понеделник
Коментари Харесай

Кримският мост отново е блокиран

Кримският мост беше краткотрайно затворен за транспортни средства в понеделник вечерта. Това оповестява " Интерфакс ", като цитира Телеграм канал с публична информация за обстановката по моста.

За последно придвижването по Кримския мост беше блокирано два пъти в петък.



Междувременно, Киев продължава, който удариха в събота с ракета. Освен това украинските служби настояват, че измежду починалите е и командващият Черноморския флот Виктор Соколов.

Тази информация в същия ден, а и на идващия не бе доказана от началника на ГРУ - Главно разследващо ръководство Кирило Буданов.

Силите за специфични интервенции на Украйна разгласиха тази заран нова информация кораба " Минск " и щаба на Черноморския флот на Руската федерация " - формалното име на интервенцията.
 Тревога в небето над Севастопол
Тревога в небето над Севастопол

ПВО-системите още веднъж работят

В резултат на удара по щаба на 22 септември са починали 34 офицери, измежду тях и Виктор Соколов, цитира Силите за специфични интервенции " Украинская истина ". Поне още 150 души са били ранени вследствие на удара по щаба , а самото здание не предстои на възобновяване. По-рано през днешния ден управляващите оповестиха за следена детонация в постройката.

Украинската войска пое отговорност за въздушния удар. Русия към момента не е удостоверила информацията.

В началото в съветското осведомително пространство се публикуваше информация за една жертва, в следствие съветското министерство на защитата удостовери, че един военнослужещ е умрял, само че в обновената информация в следобеда се заявяваше, че един се води за безследно липсващ. Мониторингът на BBC открои, че в късните излъчвания на съветските малките екрани информацията за удара въобще е изчезнала, като и до този миг съветските управляващи резервират безмълвие.

Руският Черноморски флот е ситуиран в пристанището на Севастопол. В града се намира и един от съветските командни центрове за войната на Москва против Украйна. Оттам се доставят съветските окупационни сили в южната част на Украйна и се управляват ракетните офанзиви.

От Службата за специфични интервенции оповестяват и за другия си удар от 13 септември, когато цел им беше пристанището в Севастопол и по-точно корабостроителницата. Именно тогава се появиха информации за нанесени съществени вреди по десантния транспортен съд " Минск ". Според известието на украинците от през днешния ден безвъзвратните загуби на руснаците тогава са съставлявали 62 души. Нанесените материални вреди не се разясняват през днешния ден .

Няколко дни след удара в обществените мрежи се популяризира фотография на транспортен съд теглен на буксир, за който се твърдеше, че е точно " Минск " в сегашното. Изображението не може да се удостовери от самостоятелен източник.
 9 починали и 16 ранени в щаба в Севастопол регистрира Украйна, Русия мълчи
9 починали и 16 ранени в щаба в Севастопол регистрира Украйна, Русия мълчи

Сред жертвите има и генерали

В днешната информация не се споделя нищо за подводницата " Ростов на Дон ", за която също се появи информация, че е получила съществени повреди.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР