Криминално проявен врачанин, потрошил „Опел“ пред хипермаркет „Билла“, влиза на

...
Криминално проявен врачанин, потрошил „Опел“ пред хипермаркет „Билла“, влиза на
Коментари Харесай

Зад решетките! Нагъл крадец потроши „Опел“ пред „Билла“

Криминално проявен врачанин, потрошил „ Опел “ пред хипермаркет „ Билла “, влиза на топло за 8 месеца, научи BulNews.bg.
От документите по делото излиза наяве, че врачанинът Б.Е.В. е с богато престъпно минало, като и различен път е осъждан за обири и похищения. На 31 декември предходната година на паркинга пред магазина мъжът още веднъж посочил бурния си манталитет. Незнайно за какво той потрошил предното панорамно стъкло и странично огледало за назад виждане на лек автомобил „ Опел”.
Освен за това нарушение, мъжът е изправен пред магистратите да дава отговор и за друго пристъпване на закона. На 4 март тази година той влезнал в супермаркет в града и опитал да си напазарува на облага. Незабелязано Б.Е.В. прибрал бутилка вино „ Азур”, водка „ Савой” и четири палки шпек колбас. Продуктите били на стойност 27.44 лв.. Опитът му да излезе без да ги заплати обаче останал несполучлив. След следващото нарушение белезниците щракнали на китките му, а в този момент наказването му е да се превъзпита в килия в пандиза във Враца.
Преди дни мъжът се признал за отговорен пред магистратите от районния съд във Враца в извършениете закононарушения и сключил съглашение да влезе зад решетките при първичен общ режим.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР