Криминалният психолог Тодор Тодоров съобщи, че в системата на МВР

...
Криминалният психолог Тодор Тодоров съобщи, че в системата на МВР
Коментари Харесай

Да тестват за наркотици всички в МВР. Ще посмее ли министърът да го осъществи?

Криминалният психолог Тодор Тодоров заяви, че в системата на Министерство на вътрешните работи се следи доста сериозна безнравственост и даде образец със служителя на ГДБОП, хванат с опиати
Прочетете още
“Проблемът в системата е доста сериозен. Често поддържам връзка с сътрудници в системата. Такава безнравственост в чиновниците не съм виждал в последните 24 години. Този човек, в случай че взима непрестанно опиати, няма по какъв начин началниците или сътрудниците му да не са го забелязали. Сега се петнят всички чиновници. Ако този човек не взима непрекъснато опиати, а е подбуден поради някакво събитие към това, също е проблем. Аз още през днешния ден бих отишъл с проби в отдела на този човек “., съобщи в предаването „ Тази заран “ на bTV Тодоров.

Според паихолози още през днешния ден би трябвало да се направи тест на всички чиновници в Министерство на вътрешните работи, само че това зависи от волята на министъра. 

“Не мога да каже, че сме толерантни по пътя и освен в София. Да влезеш в колата е все едно да застанеш зад клавиатурата. Там стават огромни революционери и доста ги схващат нещата. Колата става отбрана и се сдобиваш с кураж и храброст “.

Не мога да каже, че сме толерантни по пътя и освен в София. Да влезеш в колата е все едно да застанеш зад клавиатурата. Там стават огромни революционери и доста ги схващат нещата. Колата става отбрана и се сдобиваш с кураж и храброст “., добави Тодоров по отношение на експанзията на пътя.

„ Действителността е такава, че хората от ден на ден прибягват до физическа разпра и изземват функционалностите на институции и да раздават „ истина “.

„ В други страни, когато се демонстрира експанзия, съдът може да те накара да идеш на лечебна сесия и в случай че не се справяш, да не ти върнат книжката. Тук това го няма “, добави още Тодор Тодоров.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР