Криминалните сюжети и нещастните случаи през последните седмици вървят паралелно

...
Криминалните сюжети и нещастните случаи през последните седмици вървят паралелно
Коментари Харесай

Бившият шеф на баретите за Галеви: Пламен Галев беше лидер, а Ангел Христов му беше като бледа сянка

Криминалните сюжети и нещастните случаи през последните седмици вървят редом с политическите процеси в остарялата. Ангел Христов беше заровен в Дупница откакто полицията извърши инспекция на издадения смъртен акт.

Масивен инфаркт е заключението на медика, установил гибелта. На погребението на Христов бяха видяни доста от неговите някогашни сътрудници - барети.

Участвали ли са Пламен Галев и Ангел Христов в незаконни схеми, до момента в който са били барети и кой се употребява от услугите им в страната, откакто напущат службата?

" Пламен Галев беше водач, Ангел Христов му беше като бледа сянка, нямаше лично мнение и нещата ескалираха ", съобщи по Българска национална телевизия ген. Красимир Петров, някогашен шеф на Специализирания отряд за битка с тероризма.

По думите му е имало данни за присъединяване на Пламен Галев в транспорт на амфетамини.

" Казаха ми, че това е индивидът, който транспортира дрогата от Дупница до София. И Красимир Каменов-Къро, и братя Галеви са от страната на правонарушителите, не знам дали са имали контакти между тях или не, може да има колумбийска връзка. Едва ли умрял е влезнал Ангел Христов, може да е влезнал с непознат паспорт, всичко се свързва с пари и канали ", сподели ген. Красимир Петров.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР