Криминална симбиоза между частния бизнес и държавния интерес – така

...
Криминална симбиоза между частния бизнес и държавния интерес – така
Коментари Харесай

Абсурд: Шефката на „Инспекция по труда” Славянка Симитчийска върти бизнес с работници без договори и коли на министерството

Криминална симбиоза сред частния бизнес и държавния интерес – по този начин можем да опишем парадокса в Благоевград, който се разиграва към шефката на локалния клон на Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда ” (ИА „ ГИТ ”) Славянка Симитчийска, рапортува източник от Югозапада.

Вече писахме, че ръководената от Симитчийска районна ИАГИТ е скандално услужлива към районната охранителна компания „ Е и О секюрити ” ЕООД на Емил Асенов Георгиев, работата на прокуратурата е да каже за какво и против какво организация под шапката на Министерството на труда и обществената политика (МТСП) е на послушание на охранител.

Сега, обаче, се оказва, че самата Славянка Симитчийска има много тресчици за дялане – до момента в който угажда на бизнесмени като Емил Георгиев, инспекторката върти и собствен фамилен бизнес с разнос на моторни масла, добавки и греси посредством компанията „ ЕКОНООЙЛ ” ЕООД с ЕИК 109607981, записана в Кюстендил на ул. „ Бузлуджа ” 28.

Фирмата има магазини в Кюстендил, София и Благоевград.

И в този момент парадоксът – разносът на продуктите се прави от инспекторите на послушание на Славянка Симитчийска със служебните коли на ИАГИТ, т.е., на Министерството на труда и обществената политика, безапелационен е очевидецът на беззаконието.

За да е цялостен ужасът във компанията на корпулентната директорка чиновниците работят без трудови контракти, което прокуратурата доста елементарно може да откри, стига да си извади главата от…. пясъка.

Като шефка на ИАГИТ точно установяването на служащи без трудови контракти е една от значимите задания на Славянка Симитчийска, само че пък нейната компания кой може да ревизира, приключва с риторичен въпрос сигналът.

Очаквайте нови разкрития за безобразията в „ Инспекция по труда “ – Благоевград.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: ЕКОНООЙЛ ЕООД 109607981 Кюстендил София Благоевград Славянка Симитчийска Инспекция по труда ИАГИТ Емил Асенов Георгиев Е и О секюрити ЕООД
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР