Криминалисти задържаха трима за отвличане и побой на мъж във

...
Криминалисти задържаха трима за отвличане и побой на мъж във
Коментари Харесай

Трима пребили и отвлекли варненец със собствения му автомобил

Криминалисти задържаха трима за похищение и побой на мъж във Варна, заяви Министерство на вътрешните работи. Разследването почнало на 14 юни , откакто постъпил сигнал от потърпевшия- 21-годишен гражданин на Аксаково, че предната вечер, към 19 часа, в жк " Владислав Варненчик " му е нанесен побой, след което е бил похитен със личния му автомобил в с. Каменар.

Там побоят траял, след което той бил зарязан в безпомощно положение, при започване на града, в който живее. В резултат на ударите мъжът е получил голям брой охлузвания. Н ападателите са употребявали и пистолет- непостоянен все още, с който са желали да всеят спомагателен почит, произвеждайки няколко изстрела.
 Момче пострада тежко при пердах сред възпитаници в Монтанско
Момче пострада тежко при пердах сред възпитаници в Монтанско

До боят се е стигнало откакто потърпевшото момче и един от побойниците се сблъскали при разминаването на вратата и си разменили обидни реплики

Криминалистите открили тримата нападатели- варненци на 18 и 21 години., като по-младият е престъпно проявен. Извършителите са привлечени като обвинени за осъществено закононарушение. Образувано е досъдебно произвеждане и работата по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР