Катастрофа с две жертви е станала около 3:30 часа тази

...
Катастрофа с две жертви е станала около 3:30 часа тази
Коментари Харесай

Младеж и девойка загинаха при катастрофа в Пловдив

Катастрофа с две жертви е станала към 3:30 часа тази нощ в Пловдив , заяви Нова телевизия.

По първични данни те са навлезли с джип във велоалеята сред двете ленти на бул. " Руски " в града, наоколо до кръстовището с бул. " Шести септември ". Автомобилът идвал от Централна гара. Той се е блъснал поредно в няколко дървета, при което се е разцепил на две. Предната част на колата се врязала в дърво, а задната отхвръкнала на пътното платно.

На място са се отзовали екипи на Спешна помощ, полиция и " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Констатирана гибелта на 21-годишния водач и госпожица на 20 години , която седяла до него. С заплаха за живота са момче и момиче, които са били на задната седалка. Те са 22-годишни. Сериозно е потърпевш и чиновник на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", който е бил ударен от клон на дърво при оказване на помощ на потърпевшите.

Извършва се оглед на местопроизшествието. Движението по бул. " Руски " в сектора сред ул. " Преслав " и бул. " 6-ти септември " е спряно и в двете направления. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Разследват се аргументите за случая.
 Мотоциклетист почина при злополука в Перник
Мотоциклетист почина при злополука в Перник

Ударил се е в стълб
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР