Криминалисти разкрили извършителите на четири кражби в Софийско, съобщиха от

...
Криминалисти разкрили извършителите на четири кражби в Софийско, съобщиха от
Коментари Харесай

Разкриха извършители на кражби в Елин Пелин, Самоков, Костенец и Своге

Криминалисти разкрили причинителите на четири обири в Софийско, оповестиха от полицията.

На 27 юли мъж е алармирал в РУ-Елин Пелин, че в с. Лесново е открил неналичието на 900 лв. от управлявания от него длъжностен автомобил. Криминалистите подхванали бързи оперативни дейности, в хода на които открили и задържали причинителя на кражбата. 22-годишният мъж от същото село предал част от парите. По случая е записана кореспонденция за осъществено закононарушение по член 194, ал.1 от Наказателен кодекс.

След получен сигнал от жителка на Самоков, че при извършване на покупки в локален хипермаркет е било откраднато портмонето й , съдържащо пари и дебитни карти, криминалистите от РУ-Самоков подхванали незабавни издирвателни дейности и бързо разкрили причинителя. 56-годишната самоковка възстановила отнетата непозната движимост без неналичия. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед използване наредбите на член 218Б от Наказателен кодекс.

Сигнал за кражба бил подаден от шеф на компания в Костенец – от фирмения магазин били отнети хранителни артикули . След бързи оперативно-издирвателни дейности полицейските чиновници влезнали в дирите на причинителя на кражбата. 27-годишният престъпно проявен мъж от с. Костенец възстановил цената на отнетите артикули. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед използване наредбите на член 218Б от Наказателен кодекс.

След получен сигнал за кражба на медикаменти от вендинг автомат в Своге полицейските чиновници бързо открили причинителя на закононарушението – престъпно проявен локален гражданин. 21-годишният направил цялостни признания , задържан е за период до 24 часа. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед използване наредбите на член 218Б от Наказателен кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР