Криминалисти от Велико Търново започват щателна проверка на имотите на

...
Криминалисти от Велико Търново започват щателна проверка на имотите на
Коментари Харесай

Подпукаха тартора на Килърите заради показния разстрел на милионера Христов


Криминалисти от Велико Търново стартират щателна инспекция на парцелите на наказания до живот предприемач Георги Вълев от „ Килърите ”. Причината е версия, че предприемачът Петър Христов може да е погубен за възмездие, че е оказал помощ с информация за разкриването на групата за убийства. Милионерът Христов бе убит в понеделник пред офиса на холдинга си в София. Ще бъдат прегледани всички покупко-продажби и търгове с въпросните парцели и имало ли е апетити към тях от страна на Петър Христов и брат му Димитър Манолов, напомня Блиц.

Във Велико Търново се приказва, че след ареста на Вълев, притежателят на “Лактима ” е заел опразнените ниши във всички бизнес браншове, където членът на “Килърите ” имал въздействие, написа в. Труд. Според осведомени обаче тези недвижими имущества от дълго време са трансферирани на други лица и не се водят на името на Вълев. Познати на крупния предприемач описаха, че той постоянно и на обществени места изтъквал, че е оказал помощ и с помощта на него са направени разкритията против “Килърите ” и групата за отвличания “Наглите ”. След убийството във Велико Търново се разнесе слухът, че Георги Вълев поръчал покушението от килията като подарък за 60-ия си рожден ден, който бил на 8 януари – денят на изтезанието.

Освен версията за възмездие за разрушените незаконни групи криминалисти ревизират и хипотезата, че убийството е обвързвано с бизнеса на Петър Христов. “Работи се по горещи следи. Не мога да разясня версии, тъй като работя единствено с обстоятелства ”, сподели през вчерашния ден шефът на националното разследване и зам. основен прокурор Борислав Сарафов. Междувременно стана ясно, че околните на Петър Христов са решили тялото му да бъде кремирано. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР