Криминалисти на ОДМВР-Варна задържаха двама мъже за извършено престъпление по

...
Криминалисти на ОДМВР-Варна задържаха двама мъже за извършено престъпление по
Коментари Харесай

Като мутри: Шеф от Варна вкара своя служителка в склад, извика още двама и...

Криминалисти на ОДМВР-Варна задържаха двама мъже за осъществено закононарушение по член 142 а, алинея 1 от Наказателен кодекс, продължава издирването на техен съизвършител, оповестиха заVarna24.bgот пресцентъра на полицията във Варна.

Оперативните дейности са подхванати след подаден от жертвата сигнал. По данни на дамата – служителка в хранителен магазин, в ранните часове на 19 януари т.г., притежателят я държал срещу волята й в складана комерсиалния обект, принуждавайки я да си признае за откраднати от нея - обратно във времето, оборотни пари.

В резултат на извършените незабавни дейности в полицейския арест били арестувани притежателят – 38-годишен и 32-годишен мъж - негов помощник, двамата с криминалистически регистрации. Продължава издирването на третия съизвършител в осъщественото закононарушение.

За случая е докладвано в Районна прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане. На двамата мъже е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по чл.142а, ал.1 от Наказателен кодекс и за закана с ликвидиране и им е взета мярка "задържане за период до 72 часа “./БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР