Криминалист от районното управление в Монтана получи специалната награда на

...
Криминалист от районното управление в Монтана получи специалната награда на
Коментари Харесай

Наградиха криминалист от Монтана за добри резултати в работата

Криминалист от районното ръководство в Монтана получи специфичната премия на общината за реализирани положителни резултати в работата през изтеклата година. Поводът е професионалния празник на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.
Иван Младенов е на 29 години и е приключил полицейската академия в Симеоново преди съвсем 7 години. Още тогава решил да избере „ Криминална полиция “.
„ Ти се сливаш с обществото и не биеш на очи. Хората всеобщо се пазят от патрулките, изключително тези от престъпния контингент, до момента в който с цивилните не е по този начин. Идеята на престъпна полиция е тъкмо това – да имаме преимущество пред нарушителите, да сме с една-две крачки напред “, изяснява той избора си да е граждански, а не еднообразен служител на реда..
Опитът насъбран за седемте години работа младият криминалист обобщава по този начин: „ Трябва да се работи в екип, би трябвало да се поставят старания, да се доведат нещата до позитивен резултат + даже да не си на работа – ти си служител на реда, не може да стане нещо и ти да се обърнеш на другата страна, и да се направиш, че не си видял нищо. Ти си служител на реда даже да не си на работа ", безапелационен е той.
Но не пропуща и проблемите.
„ Проблемът е главно с размера на заплатите. Полицията, с Пожарната и с Бърза помощ сме трите служби, които работят на място, когато се постанова и колкото се постанова. Нямаме време да чакаме дни, месеци, да се реши чия е отговорността, кой би трябвало да взима решение “, безапелационен е той.
Работата в полицията не го е трансформирала, все по този начин тренира джудо, приятелите му от ученическите години още са до него. Засега не мисли за кариера, само че приготвя женитба, по тази причина и премията за празника ще бъде вложена в фамилното обзавеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР