Крилото на Олимпиакос Александър Везенков сподели мнението си за поражението

...
Крилото на Олимпиакос Александър Везенков сподели мнението си за поражението
Коментари Харесай

Везенков с коментар за загубата от Байерн


Крилото на Олимпиакос Александър Везенков показа мнението си за провалянето на отбора му от Байерн (Мюнхен) с крайното 68:74 в среща от петия кръг на Евролигата. Националът ни означи 7 точки и сграбчи 5 битки за към 20 минути игрово време.

“Не играхме с задоволително пристрастеност и ни липсваше сила за разлика от последните ни мачове. Не показахме на какво сме способни. Накрая се доближихме до противника си, само че не успяхме да откраднем успеха. Трябва да се поучим от грешките си и да подобрим представянето си. Знаехме, че Байерн подхожда твърдо и с доста смени в отбрана. Въпреки това не успяхме да следваме предварителния си проект, а в отбрана изоставахме. Трябва да бъдем надалеч по-солидни и да се борим още от първата минута”, показа Везенков след мача, представен от SDNA.

Най-добрият ни баскетболист разяснява и присъединяване на Олимпиакос само в Евролигата. - “Има си и положителните, и неприятните страни. По този метод ни остава повече време да работим върху идващия си конкурент, само че за жал губим игрови темп и мъчно забравяме какво се е случило в предходния ни дуел. Няма значение, приспособили сме се към този график и продължаваме съгласно него”.

“На доктрина можехме да спечелим дуела, само че в последна сметка получаваш това, което си заслужил. А ние не заслужавахме да победим, по този начин е в Евролигата”, приключи Везенков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР