Крилото на Оклахома Сити Тъндър Пол Джордж ще пропусне началото

...
Крилото на Оклахома Сити Тъндър Пол Джордж ще пропусне началото
Коментари Харесай

Пол Джордж претърпя операция на дясното рамо

Крилото на Оклахома Сити Тъндър Пол Джордж ще пропусне началото на предсезонната подготовка, оповестиха от клуба от Националната баскетболна асоциация. Джордж е претърпял интервенция на дясното рамо, а скоро време му следва сходна, само че по-малка процедура на лявото рамо.

ESPN Sources w/ @RoyceYoung: OKC’s Paul George underwent rotator cuff surgery to repair right shoulder tendon and minimally will miss start of training camp. Also, Russell Westbrook had procedure to repair torn ligament in finger on his left hand. Story: https://t.co/MjOptEBobl
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) May 7, 2019
Бившият състезател на Индиана получи контузията в дясното рамо през февруари и това доста повлия на представянето му до края на постоянния сезон и в първия кръг на плейофите, в които Оклахома отстъпи пред Портланд.

Хирургическата намеса ще попречи на Джордж да играе и за националния тим на Съединени американски щати на идното през септември международно състезание в Китай. От Оклахома оповестиха, че и гардът Ръсел Уестбрук е претърпял интервенция на пръст на лявата ръка, само че се чака да се възвърне изцяло в най-кратки периоди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР