Крилото на Ливърпул Джердан Шакири може да напусне клуба това

...
Крилото на Ливърпул Джердан Шакири може да напусне клуба това
Коментари Харесай

Острие на Ливърпул иска ново предизвикателство

Крилото на Ливърпул Джердан Шакири може да напусне клуба това лято. Швейцарският национал приказва и за евунтален интерес от страна на Лацио към него.

“Футболът ми оказа помощ да осъществявам доста от фантазиите си. Имах шанса да играя в огромни тимове и да печеля доста оценки. Договорът ми с Ливърпул изтича през 2022 г.”, показа Шакири пред “Кориере дело Спорт”.

“На този стадий от кариерата ми е значимо да играя постоянно, само че това не се случваше последните три сезона. Затова споделих на Ливърпул, че съм подготвен за ново предизвикателство. Те одобриха желанието ми и ще обмислят съществено офертите, които дойде. Няма да ме спират”, добави той.

“Само на 29 години, играл съм в някои от най-дорите шампионати в Европа и бих се радвал да продължа да бъда част от тях. Не мисля за края на кариерата ми. Аз не се занимавам с прехвърляния, консултантите ми договарят на пазара. Те ме осведомят, когато има интерес.

Не е единствено мое мнение, че футболът в Италия се разви доста последните години. Триумфът на Европейското състезание го потвърждава. Напълно подобаващ триумф. Ако има някаква истина, че Лацио има интерес към мен, ще съм поласкан. Следя Лацио отдавна. Бих желал да играя по-атакуващ футбол, а Маурицио Сари го практикува”, сподели още Шакири.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР