Крилото на АвстралияМатю Леки, който вкара единствения гол за успеха

...
Крилото на АвстралияМатю Леки, който вкара единствения гол за успеха
Коментари Харесай

Героят за Австралия: Винаги сме знаели, че можем да го направим

Крилото на АвстралияМатю Леки, който вкара единствения гол за триумфа с 1:0 над Дания, изрази огромната си наслада от класирането на отбора за осминафиналите на Мондиал 2022.
 Австралия пребори Дания и се класира на втория си 1/8-финал на Световно състезание Австралия пребори Дания и се класира на втория си 1/8-финал на Световно състезание
„ Аз съм горделив и благополучен. Не мога да опиша всички страсти, които в този момент бушуват в мен. Винаги сме знаели, че можем да го създадем. Бяхме уверени в себе си, имахме екипен дух и религия. Работихме крепко и показахме на терена, че можем да играем добре. Вкарахме и това попадение. Толкова съм горделив, само че в този момент би трябвало да се възстановим доста добре за идващия мач. При моя гол нямах доста време да мисля. Получих доста добра топка и имах миг, в който се освободих. След това стрелях в противоположния ъгъл. Това беше плод на напъните на целия отбор. Когато видях по какъв начин топката влиза, бях на седмото небе от благополучие “, разяснява Леки след мача.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР