Кремена Халваджиян, жената на известния тв продуцент Маги Халваджиян побесня

...
Кремена Халваджиян, жената на известния тв продуцент Маги Халваджиян побесня
Коментари Харесай

Екоактивисти скочиха на Кремена Халваджиян, тя: И на Луната ще занесете зло!

Кремена Халваджиян, дамата на известния тв продуцент Маги Халваджиян побесня в обществените мрежи, видя  Plodiv24.bg.  Поводът е хейтът, който я залива и нея и околните ѝ във връзка със събитие, обвързвано с ревю, на което моделите бяха облечени в кожени палта. На ревюто, проведено от Кремена Халваджиян, прочут гръцки дизайнер показа най-новата си сбирка. Палтата, които предлага гъркът, са от същинска кожа, а сумата им е няколко хиляди евро. Сред моделите бе и водещата Гала. Това провокира остра реакция от страна на екоактивисти. Ето какво написа Кремена по този мотив:

Леле, леле, какъв хейт ни заля, Гала, Маги, мен…Не единствено хейт, а обети! Клетви-съвсем съчувствено и новаторско деяние, ще би трябвало да си отлеем едни, да вземем за пример, рециклирани патрони.

Палтата, кожените палта са този път тематиката, която сплоти българина! Грижовния, еко, био, веган, хуманист, осведомен, съпричастен и НЕ БЕЗУЧАСТЕН българин, този път деен съвсем колкото на избори! Който НЕ употребява кожени колани, обувки, калъфи, книги, бележници, дивани, чанти, който НЕ яде свине, пилета, или пък 100-левови телешки стекове, съгласно чергата, (то май постоянно чергата е същинския проблем). Телета, държани в мрежи във въздуха, с цел да им станело не знам си какво месото. Не просто инцидентно припаднали телета, сготвени, заради липса на друга опция. Българина, който не замърсява въздуха, и не си купува цигари от една друга “лицемерна " промишленост! Вредни са, но са във всеки магазин. Същото и с кожените палта. А кой ви сподели, че сме ги купили? Или пък за какво не, нали са в магазините, по билбордовете, по дефилетата на всички марки, че и на дизайнерите, изброени от вас, осведомените, за които апропо сте в грешка-използват всеобщо кожа, с едно, две пиарски изключения.

Защитавате идея, разбирам. Уважавам на всеки позицията, само че не и агресивното й налагане. Камо ли съпроводено с обети!

Аз пък запитвам ли за какво още има легален лов?! И нищо, че утрепахме пчелите, няма нищо! Питам ли с какво вий, безгрешните, ей в тоя момент вредите на света? А запитвам ли ви за какво толкоз бързо забравихте, (пардон-свикнахте, доста обичаме да свикваме), че ей тук до нас, през днешния ден, се води война и умират хора! И животни. Но и ХОРА!

Ако има нещо, което ще съсипе тоя към този момент подлудял свят, това е трибуната, от която всеки може да каже всичко….седейки си в мишата дупка. А, което ме подсеща-продават се и токсини за мишки, нали? За мишлета. За “вредители и гризачи ", доста хуманно заглавие!

И да кажа две думи за събитието: направих това събитие, с цел да поддържа мой другар, и неговия ЗАКОНЕН бизнес. Направих го не като инфлуенсър. Като другар.

Много бързо желаеме да станем прекомерни светци, а ненавиждаме. В природата постоянно има баланс, а му се бъркаме. Няма да носим кожени палта, а тричането е национален бит! Чудни сме!

А в този момент ще си изведа кучето на разходка и ще не помни за вас.

Защото с новаторското си мислене и напредналите нови технологии и на Луната да отидете да живеете някой ден, единственото, което ще се случи, е да занесете зло и там.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР