Кремът за ръце присъства във всяка дамска чанта. Освен, че

...
Кремът за ръце присъства във всяка дамска чанта. Освен, че
Коментари Харесай

5 приложения на крема за ръце, за които не подозирате

Кремът за ръце участва във всяка дамска чанта. Освен, че овлажнява кожата ни и я защищава от студа на открито, той може да се употребява и за други неща. Вижте пет негови приложения, с които можете да преоткриете този артикул.
Отстранява петна и мръсотия 
Изцапали сте обувките или чантата си? Намажете петното с крем за ръце, втрийте го и почистете със суха забрадка. Петната незабавно ще изчезнат.
Отстранява досадните лепенки от стъкло
Имате нови чаши или други съдове, само че не успявате да махнете етикета поради лепилото? Кремът за лице ще ви помогне.
Вместо сапун за ръце  
Да, кремът за ръце не е основан за това, само че несъмнено може да ви помогне в сериозни случаи. Намокрете ръцете си, сложете малко крем и изплакнете. Кремът в композиция с вода отстранява по-лесно замърсяването.
 Защо не би трябвало да изхвърляме банановата кора? Защо не би трябвало да изхвърляме банановата кора?
Със сигурност даже не допускате, че банановата кора кора има куп приложения. Следващия път се замислете преди да я изхвърлите, ведна...
Вместо еликсир за коса 
Ако балсамът ви за коса е приключил, можете да го замените с крем за ръце. Повечето кремове са с доста потребни масла в тях, които ще попият в косата ви и ще я омекотят.
Срещу наелектризиране 
Можете да забравите за досадното залепване на поли и рокли към краката, в случай че авансово намажете кожата с крем. Върши работа безотказно!
 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР