Кремълската пропагандна машина се изгаври жестоко с Европа навръх Рождество

...
Кремълската пропагандна машина се изгаври жестоко с Европа навръх Рождество
Коментари Харесай

Русия се гаври с Европа на Коледа: Ще стоите на студ и мрак и ще ядете хамстери

Кремълската пропагандна машина се изгаври грубо с Европа точно на Рождество Христово, което в част от православния свят и измежду католиците се отбелязва на 25 декември. В Русия честват Коледа на 7 януари.

Руският ефирен канал Russia Today (RT), който е неразрешен в Европа поради пропагандната си устременост, пусна скандално видео, в което се " демонстрира ", че Европа е затънала в безподобна бедност, че хората там стоят на студено и мрачно и тъй като няма какво да ядат изяждат хамстерите си.

Клипът, предопределен за съветската публика изобразява по какъв начин европейците са принудени да прекарват тазгодишните светли коледни празници в мрак и на минусови температури в домовете си.

Но следващата година те освен ще зъзнат на мрачно, споделят основателите на клипа, само че и нещо още по-лошо - гладът ще натисне европейците до такава степен, че ще ядат домашните си любимци, в тази ситуация - хамстерите.

Клипът е озаглавен " Приказката за хамстера или Весела " русофобска " Коледа ". Той стартира с фрагменти на щастливо средностатистическо европейско семейство на Коледа 2021 година - всичко е било отлично, домът е бил празнично осветлен, а бащата е зарадвал дребната си щерка с хамстер. Всички сияят от благополучие.

Следват " фрагменти " от тазгодишната Коледа - 2022 година Същото семейство е показано по какъв начин стои на студено и мрачно - майката и дъщерята потреперват, навлечени във вълнените си облекла и увити в шалове, а всекидневната им тъне в мрак - каква разлика с предходната година, само че очевидно повода за това е, че Европа се е докарала до такава степен да няма газ и електричество, тъй като е наложила " несправедливи " наказания на Путинова Русия.

Все отново бащата на злополучното семейство в клипа намира решение и свързва всякакви кабели, принуждавайки хамстера в клетката да върти педалите, произвеждайки електричество - по този начин най-малко елхата е едва осветена.

Майката и дъщерята се усмихват тъжно. Финалните фрагменти демонстрират по какъв начин ще си прекарваме в Европа на Коледа 2023 година, съгласно съветските пропагандатори. Ако тази година сме били на мрачно, то следващата година - о, тогава от апетит ще би трябвало да посегнем и на домашните си любимци.

В клипа фамилията седи тъжно на празничната маса и се пробва да яде чорба. Дъщерята рови с омерзение в чинията, а бащата, вкусвайки от чорбата, намира в нея панделката на хамстерчето. Майката му прави знак да не споделя на детето. Ясно, хамстерът е бил приготвен!

Потребители в YouTube от Европейски Съюз са меко казано възмутени от гнусния клип. Руснаци, живеещи в България от години, както и такива, които са емигрирали от родината си поради противоречие с войната против Украйна, също са скандализирани от извънредно обидното пропагандно видео.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР