Кремъл заяви днес, че Русия ще продължи своята специалната операция“

...
Кремъл заяви днес, че Русия ще продължи своята специалната операция“
Коментари Харесай

Кремъл след атаките с дрон в Москва: Продължаваме

Кремъл съобщи през днешния ден, че Русия ще продължи своята „ специфичната интервенция “ в Украйна и ще реализира всичките си цели макар украинските набези с дрон против обекти в Москва, съобщи Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели това в отговор на въпроса по какъв начин ще отвърне Русия на нападението с дрон против съветската столица рано през днешния ден, за което бе упрекната Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Руските управляващи оповестиха, че при офанзивата са били изумени две нежилищни здания в столицата.

Освен това Москва сподели, че през нощта Украйна се е пробвала да нападна Кримския полуостров, като е употребила 17 дрона, само че офанзивите са били осуетени.

В същото време Кремъл отхвърли съветските сили да са обстрелвали катедрален храм в украинския град Одеса и сподели, че тя е била изумена от ракета, изстреляна от Украйна, без обаче да показа доказателства за изказванията си.

Украинският президент Володимир Зеленски сподели през вчерашния ден, че съветска ракета е блъснала Спасо-Преображенския катедрален храм в Одеса.

Руското министерство на защитата съобщи, че църквата най-вероятно е била изумена от ракета на украинската противовъздушна защита.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР