Кремъл смята, че доставките на западно оръжие за Киев са

...
Кремъл смята, че доставките на западно оръжие за Киев са
Коментари Харесай

Кремъл: Доставките на оръжие за Украйна са абсолютно безполезни

Кремъл счита, че доставките на западно оръжие за Киев са „ безусловно безполезни “ и единствено ще „ удължат страданието на хората и ще нанесат нови вреди на тази страна “. Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че в Москва се надяват посещаващите Киев западни водачи да употребяват опцията да оказват помощ на президента Володимир Зеленски да разбере действителното състояние на нещата, предава.

„ Иска ни се да се надяваме, че водачите на трите страни (Германия, Франция, Италия ), както и президентът на Румъния, който ще бъде там (в Киев ) с тях, няма да се концентрират единствено върху поддръжката за Украйна посредством по-нататъшно струпване на оръжие “, съобщи прессекретарят на Владимир Путин пред кореспонденти в четвъртък. Той е уверен, че доставката на оръжие е безусловно безполезна, това „ ще удължи страданията на хората, ще аргументи още повече вреди на тази страна “.

„ Напротив, да се надяваме, че те употребяват контакта, с цел да насърчат президента Зеленски в действителност да прегледа действителното положение на нещата “, сподели представителят на Кремъл.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР