Кремъл очаква масовата ваксинация срещу коронавируса в Руската федерация да

...
Кремъл очаква масовата ваксинация срещу коронавируса в Руската федерация да
Коментари Харесай

Кога започва масовата имунизация срещу COVID-19 в Русия и ще се ваксинира ли Путин?

Кремъл чака всеобщата имунизация против ковид в Руската федерация да стартира преди Нова година, съобщи ТАСС, представена от организация " Фокус ".
В същото време прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков акцентира, че ще се организира поетапно и с отчитане на географските особености на страната.

Песков акцентира, че по този въпрос е належащо да се изхожда от главния принцип - доброволността. Той счита за прибързано да се афишира датата, на която всеки може да бъде имунизиран против. „ Недвусмислено е, че това ще се прави поетапно, като се вземе поради географията на страната ни и особеностите на съхранението на другите субстанции “, изясни Песков.
 AstraZeneca се изправя пред сложни въпроси по отношение на своята ваксина AstraZeneca се изправя пред сложни въпроси по отношение на своята ваксина
Информацията от тази седмица, че евтината и лесна за изработка ваксина на AstraZeneca срещу COVID-19, наподобява, е до 90% ефекти...
Според него „ предизвикването е тези стъпки да бъдат допустимо най-кратки и да се обезпечи опцията за имунизация на всички допустимо най-скоро “. Съгласно думите на Песков, това е „ грандиозна задача “.

По-рано Песков съобщи, че президентът Владимир Путин няма желание да се имунизира с първата записана в света ваксина „ Спутник V ”. По думите на Песков стопанинът на Кремъл няма да става доброволец на имунизацията, преди да стартира всеобщо ваксиниране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР