Крем за бръснене Няма нужда да харчите много пари за

...
Крем за бръснене Няма нужда да харчите много пари за
Коментари Харесай

Тези продукти ще ви спасят и от най-лошото слънчево изгаряне!

Крем за бръснене

Няма потребност да харчите доста пари за скъпи, изискани артикули за след слънце. Всичко, от което се нуждаете, е малко крем за бръснене, който евентуално имате в шкафа вкъщи. Това е идеалното домашно лекарство. Една американска майка се кълне в този способ и споделя, че го е научила от свекърва си, която от своя страна го е научила от доктор преди към 40 години. Важно е единствено да се уверите, че е пяна и съдържа ментол.
 Как да предпазите децата от слънчево изгаряне на плажа Как да предпазите децата от слънчево изгаряне на плажа
Слънчевото изгаряне в детска възраст може да бъде доста рисково. Кожата има памет и тези изгаряния основават заплаха от развиване на рак...

Успокояващо

Може да звучи малко необичайно, само че кремът за бръснене в действителност е съвършен при слънчево изгаряне. Съдържа доста съставки, които успокояват и овлажняват кожата. С този трик кожата ви няма да стартира да се бели, което единствено по себе си е чудесна причина да опитате този трик. Ментолът ще охлади кожата ви, което незабавно облекчава чувството за парене. След това има масла или алое, които се съдържат в доста кремове и оказват помощ против раздразнение и инфектиране.

Слънцезащитен крем

Не забравяйте да употребявате слънцезащитни артикули, с цел да избегнете изгарянето напълно.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР