Кредитният портал „Смава“ предлага кредит с отрицателен лихвен процент, съобщи

...
Кредитният портал „Смава“ предлага кредит с отрицателен лихвен процент, съобщи
Коментари Харесай

В Германия: Взимаш 1000 евро, връщаш 994 евро

Кредитният портал „ Смава “ предлага заем с негативен лихвен %, заяви в. „ Ханделсблат “. Клиентите имат опцията да върнат по-малко пари, в сравнение с са взели.

„ Който изтегли заем в рамер на 1000 евро,трябва да заплати назад 994 евро – това значи ефикасен лихвен % в размер на минус 0,4%. Никъде не могат да се заемат пари толкоз преференциално “, разкава изпълнителният шеф на „ Смава “ Александър Артопе.

Негативните лихви по депозитите бяха въведени от Европейската централна банка още през 2014 година В следствие огромните предприятия получиха въможността да се рефинансират на негативни лихвени проценти.

Въпреки това никой не е предполагал, че ще е допустимо частни клиенти да теглят заеми при негативни лихви. Точно това реализира кредитният портал „ Смава “, целейки да добие известност.

Компанията дава обещание,че лихвеният % ще остане неизменен през целия интервал на заема. Атрактивните условия важат при сума на заема от 1000 евро и дълготрайност от 36 месеца. Няма включени никакви такси и не е нужна гаранция. Все отново от заема ще могат да се възползват единствено хора с добър кредитен рейтинг.

„ Прекалено доста клиенти заплащат безпричинно високи лихви по техните заеми. С нашето предложение желаеме да мотивираме хората да бъдат по-внимателни и да съпоставят повече предложения, преди да подхващат неверно решение “,заявява шефът на „ Смава “ Александър Артопе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР