Крайно време е Емили Блънт да получи един Оскар и

...
Крайно време е Емили Блънт да получи един Оскар и
Коментари Харесай

Момичето от влака с Емили Блънт – вижте трейлъра!

Крайно време е Емили Блънт да получи един " Оскар " и най-малко от прозореца на моя трен гледката разкрива огромен късмет пред нея, откакто беше пропусната за. На 7 октомври излезе " Момичето от влака " – филм, който още с филмовия откъс си провокира прекосяване на тръпки по тялото ми. 

е екранизация на един от най-нашумелите романи в последно време (със същото заглавие) на. Всяка заран Рейчъл пътува с влака до Ню Йорк, а част от пейзажа е къщата на някогашния й брачен партньор Том (Джъстин Дероу), брачната половинка му Ана (Ребека Фъргюсън) и детето им. Ситуация, даже единствено за помисляне, доста тежка. За да не мисли, Рейчъл се пробва да се разсейва. Насочва вниманието си към друга къща по пътя – тази на Мегън и Скот Хипуел (Хейли Бенет и Люк Евънс). Един ден нормалното й зарейване в пейзажа е смутено от нещо, което вижда, а на идната заран се разсънва от призрачен сън и с пострадвания по тялото. Губят й се моменти, а огромната й тревога я кара да стартира да изследва какво се е случило. Така се разкрива една мрачна история, в която, наподобява, самата тя е забъркана.

Напълно в тоналността на, " Момичето от влака " е дъждовен, тъмен, сив, тежък и мистериозен трилър, който дава обещание напрежение и страсти, заслужаващи едно посещаване на киносалона в най-скоро време.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР