Крайно време е да възстановим по един или друг начин

...
Крайно време е да възстановим по един или друг начин
Коментари Харесай

Даниел Митов: Защо лъгаха, че не пращаме оръжия на Украйна, скандалът с NEXO поставя два въпроса

" Крайно време е да възстановим по един или различен метод разваления от две години насам ред в българската парламентарна народна власт - това водачите да беседват, когато се срещат по цели, решения. Нормално е да има лидерска среща, обикновено е да се търсят точки на доближаване и къде са разликите, и да се откри има ли опция за болшинство в границите на този парламент, или няма. Според мен ще е доста мъчно да бъде направено държавно управление с третия мандат, което всички знаем какво значи ".

Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ в коридорите на Народното събрание, съобщи БГНЕС. Митов подсети, че имат решение на конгреса на ГЕРБ, че няма по какъв начин да влизат в съдружни връзки с Българска социалистическа партия или да поддържат държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия. " Очаквам всички водачи да седнат на една маса, както съобщи Корнелия Нинова. "

Той разяснява, че още по времето на ръководството на кабинета " Петков " са призовавали да се признае, че изпращаме оръжия за Украйна. " Велт " не са разкрили нещо ново, то беше ясно, че отиват оръжия за Украйна тогава, огромният проблем е за какво лъгаха. Защо Кирил Петков и Корнелия Нинова лъгаха? Корнелия Нинова продължава да го твърди, а Кирил Петков в този момент потегли да се хвали с това ", акцентира Митов.

" Скандала с Nexo слага два въпроса - по какъв начин се финансират политическите партии в България, а другият е какво някогашният министър на финансите Асен Василев е желал да прави с българската система за електронни разплащания като е упорствал тя да бъде обвързана с сходни небанкови оператори, което е извънредно рисково ", разяснява той абсурдът Nexo./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР