Крайно неуважение към пътя, избран от българите за развитието на

...
Крайно неуважение към пътя, избран от българите за развитието на
Коментари Харесай

Възраждане пак седнаха по време на европейския химн

Крайно пренебрежение към пътя, определен от българите за развиването на страната ни, демонстрираха депутати от " Възраждане ". Вместо да показват почитание към европейската интеграция и същина на България, те седнаха по време на осъществяването на химна на Европейския съюз. Народните представители, чиито заплати плащаме ние, чиито началници сме ние, изцяло погазиха задължението си да почитат българските жители и нашите избори - какъвто е участието в Евросъюза. Това надалеч не е първият път, в който служащите, назначени от българските жители за депутати, от " Възраждане сядат по време на осъществяването на химна на Европейски Съюз. По-скоро се трансформира в традиция, за която не е ясно за какво не се глоби. 

" Одата на насладата " прозвуча незабавно след българския химн през днешния ден, когато стартира първото съвещание от новата зимна сесия на 49-ото Народно заседание. Депутатите се върнаха в пленарна зала след коледната си почивка.

В проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица е включено първото четене на промени в Закона за протекция и развиване на културата и промени в непрекъснати комисии. Предвидено е чуване на ръководителя на Комисията за енергийно и водно контролиране Иван Иванов по отношение на покачването на цените на водата приблизително с 15% от 1 януари 2024 година Искането за чуване е импортирано от депутати от Парламентарната група на „ Продължаваме промяната - Демократична България “. 

В плана на дневен ред е още първото четете на промени в Закона за професионалното обучение и образование, в Закона за признание на професионални квалификации, в Закона за висшето обучение и в Закона за предучилищното и учебното обучение. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР